12% på alt* i appen
12% på alt* i appen
Kun i dag!
APPB124173
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre rabattkoden

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Kids Collective Barnemadrass 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera trekk, 10 cm høy, hvit med laken
-24%
For øyeblikket utsolgt

Kids Collective Barnemadrass 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera trekk, 10 cm høy, hvit med laken


forespørsel om størrelse

2827 kr
Pris
2154 kr
Fri frakt*
Du sparer
673 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A429057

Kids Collective Barnemadrass 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera trekk, 10 cm høy, hvit med laken
Denne teksten er automatisk oversatt.
Vår Royal baby- og barnemadrass for kresne foreldre tilbyr ikke bare eksepsjonell komfort, men også robusthet - den tåler opp til 60 kg, noe som gjør den ideell for barn i vekst. Vi har brukt naturmaterialer av høyeste kvalitet og utviklet en luksuriøs madrass med et støttende latekslag og et trekk av aloe vera. Den puster, tilpasser seg perfekt til barnets kropp og kjennetegnes av naturlateksens enestående elastisitet og holdbarhet. Hygienen er heller ikke forsømt: Det avtakbare trekket er enkelt å rengjøre hvis noe skulle gå galt. Madrassen egner seg like godt for side-, mage- og ryggsovere, har en fuktregulerende effekt, avgir varme og lover en avslappende søvn. Natten er fredelig, og du kan starte morgenen full av energi. Et matchende laken i 100 % bomull er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Kids Collective . Når barn elsker å sove.

Vårt løfte:
Vi produserer i sentrum av Europa og gjennomfører regelmessige og strenge kvalitetskontroller. Vi har kjent våre samarbeidspartnere personlig i mange år. Vi tar tilbakemeldinger fra kundene på alvor og videreutvikler produktene våre kontinuerlig. Fra foreldre for foreldre. Vi ønsker at barna våre skal få en god natts søvn og starte hver morgen med maksimal energi. Det er det denne madrassen er laget for.

  • LATEX ROYAL: Eco 5-sertifisert flerlagskonstruksjon med et lag naturlateks og støttende kaldskum. Med denne vendbare madrassen kan du selv bestemme hvilken fasthetsgrad som passer best for barnet ditt.
  • ALOE VERA TREKK: Trekket av høy kvalitet (200 g/kvm) er tilsatt aloe vera, noe som gjør trekket lunt, mykt, pustende og spesielt hudvennlig. Avtakbart og vaskbart ved 60 grader i tilfelle søl.
  • OPTIMAL LUFTSIRULASJON: Kombinasjonen av naturlateks, kvalitetsskum og aloe vera-trekk av høy kvalitet sørger for optimal luftsirkulasjon og dermed en avslappende søvn for barnet ditt. Fuktigheten absorberes raskt.
  • EUROPEISK KVALITETSPRODUKT: Vi produserer i hjertet av Europa med 50 års erfaring innen produksjon av baby- og barnemadrasser. Som foreldre vet vi at en god natts søvn er det viktigste for våre små.
  • BEST SØVN FOR BARNET DITT: Testet av kresne foreldre. Med to ulike fasthetsnivåer, en flerlagsstruktur og de beste naturmaterialene oppfyller denne madrassen alle krav til perfekt søvn for barn.

Materialinnhold: 100 % polyuretan

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Kids Collective Barnemadrass 90x200 LATEX ROYAL med aloe vera trekk, 10 cm høy, hvit med laken
5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere