reer Tannbørstetrener Baby Care
Pris
126 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A343221

EAN: 4013283792537

reer Tannbørstetrener Baby Care
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Instruksjoner for tannpleie.

Riktig børsting legger grunnlaget for sunne tenner for en levetid. Derfor bør barnet ditt bli vant til grundig munnhygiene i tidlig alder. Med spesielle tannbørstetrenere kan du øve riktig omsorg med barnet ditt allerede før de første tennene vises. Baby Care læringstannbørsten venner den lille til å pusse tennene uavhengig helt fra begynnelsen - for sunn tannutvikling og munnhygiene.

God tannpleie allerede før den første lille tannen dukker opp
Mens tenner fortsatt kommer inn er den beste tiden å starte din daglige tannpleierutine. Derfor består tannbørstetrenersettet vårt av 2 trinn - et smertelindrende massasjehode for tanndannelse og et silikonbørstefeste for pleie av de første små tennene.

Lemper trykk under tanndannelse
360° massasjetilbehøret er en nyttig følgesvenn under tenner. De myke knottene rundt masserer forsiktig tannkjøttet og ganen og stimulerer blodsirkulasjonen, noe som lindrer smerten ved at tennene bryter gjennom. Ulike overflatestrukturer gir en variert massasjeeffekt. Tannbørsteformen hjelper også barnet ditt å venne seg til å pusse tennene senere.

Ideell for de første forsøkene på børsting
Ved rundt 6 MOONder er de første melketennene der - tid til å intensivere munnhygienen. Børstefestet for nivå 2 har den ideelle størrelsen for å nå alle områder i det fortsatt ganske lille munnhulen. Elastiske og ekstra myke silikonbørster renser skånsomt de nye tennene og beskytter det sensitive tannkjøttet mot skader.

Trygt og praktisk
For å gjøre starten på en daglig børsting så behagelig som mulig for babyen din, må risikoen holdes på et minimum - avstandsringen gir et betydelig bidrag til dette. Den holder alltid tannbørsten på trygg avstand fra svelget og forhindrer dermed skader. På denne måten kan børsting øves smertefritt og kun positive erfaringer kan oppnås.

Perfekt for å trene børstebevegelser
Ikke bare børstehodefestene er spesialtilpasset kjevestørrelse på babyer og småbarn. Håndtaket er også ideelt for små barnehender. Med sin sklisikre overflate gjør den det lettere å øve på de riktige børstebevegelsene og gjør det enkelt for barnet ditt å ta børsting i egne hender.

For langvarig hygienisk brukThe Baby Care Toothbrush Trainer tillater lengre bruk sammenlignet med konvensjonelle tannbørster. For en ren, stående oppbevaring - langt unna smuss og bakterier - ble den utstyrt med en sugekopp. Den kan dampsteriliseres for hygienisk rengjøring. De bitesikre knottene sikrer lang bruk uten tegn til slitasje.

Produktdetaljer
  • Farge: hvit/mint
  • 2 tannpleiesett i stykker (trinn 1: 360° massasjehode som renselærepenn / trinn 2: rensetrener for rengjøring av tenner)
  • Med sikkerhetsplate for å beskytte mot skader i halsområdet
  • Stå med sugekopp / holder på glatte overflater
  • Rask og enkel rengjøring, dampsteriliserbar
  • Materiale: silikon
  • Matsikker, fri for PVC, BPA, lateks og ftalater
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Tannbørstetrener Baby Care
4.5
7 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Tannbørstetrener Baby Care
reer Tannbørstetrener Baby Care
126 kr