12% på alt* i appen
12% på alt* i appen
Kun i dag!
APPB124173
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre rabattkoden

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Kids Collective Barnemadrass AERO PLUS med 10 cm høye ventilasjonslister, babymadrass 60 x 120 hvit uten laken
-31%
For øyeblikket utsolgt

Kids Collective Barnemadrass AERO PLUS med 10 cm høye ventilasjonslister, babymadrass 60 x 120 hvit uten laken


forespørsel om størrelse

1099 kr
Pris
763 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
336 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A428940

Kids Collective Barnemadrass AERO PLUS med 10 cm høye ventilasjonslister, babymadrass 60 x 120 hvit uten laken
Denne teksten er automatisk oversatt.
Vår Aero Plus baby- og barnemadrass er spesielt utviklet for kresne foreldre. Den kombinerer et høykvalitets aloe vera-trekk med en åpenporet overflate som er vattert med klimafleece for å skape en madrass som puster svært godt. Dette sikrer optimal luftsirkulasjon og dermed et behagelig sengeklima, uten varme- eller fuktansamlinger. Den er også robust og elastisk, designet for en vekt på opptil 60 kg, og er derfor egnet for side-, mage- og ryggsovere. De fuktregulerende og varmespreddende egenskapene gir barna en avslappende søvn. Natten blir fredelig, og morgenen kan startes med full energi.

Kids Collective . Når barn elsker å sove.

Vårt løfte:
Vi produserer i sentrum av Europa og gjennomfører regelmessige og strenge kvalitetskontroller. Vi har kjent våre samarbeidspartnere personlig i mange år. Vi tar tilbakemeldinger fra kundene på alvor og videreutvikler produktene våre kontinuerlig. Fra foreldre for foreldre. Vi ønsker at barna våre skal få en god natts søvn og starte hver morgen med maksimal energi. Det er det denne madrassen er laget for.

  • GOD KROPPSTILPASNING: Punktelastisk kaldskummadrass med en perfekt harmonisert fasthetsgrad for barn. Madrassen tilpasser seg godt til barnets kropp i alle stillinger.
  • OPTIMAL LUFTSIRKULASJON: Pustende kvalitetsskum, ventilasjonslister på siden og aloe vera-trekk av høy kvalitet - bedre blir det ikke!
  • ALOE VERA TREKK: Trekket av høy kvalitet (200 g/kvm) er gjennomsyret av aloe vera, noe som gjør trekket lunt, mykt, pustende og spesielt hudvennlig. Avtakbart og vaskbart ved 60 grader i tilfelle søl.
  • EUROPEISK KVALITETSPRODUKT: Vi produserer i hjertet av Europa med 50 års erfaring innen produksjon av baby- og barnemadrasser.
  • BEST SØVN FOR BARNET DITT: Testet av kresne foreldre. Eco 5-sertifisert og med ventilasjonslister for maksimal luftighet.

Materialinnhold: 100 % polyuretan

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Kids Collective Barnemadrass AERO PLUS med 10 cm høye ventilasjonslister, babymadrass 60 x 120 hvit uten laken
5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere